Servicii

Iată cum te putem ajuta

Memo Scan SRL îți oferă servicii de calitate și securizate pentru a păstra și întreține în mod corespunzător documentele instituțiilor de stat, firmelor, ONG-urilor sau altor tipul de entități care au nevoie de arhivarea documentelor în siguranță.

Serviciile noastre de scanare convertesc fișierele fizice în date electonice utilizabile. Aceste date pot fi transferate într-o arhivă digitală de unde se pot fi accesateîn siguranță atunci când este nevoie.

Procesul de digitizare

Serviciile noastre digitale sunt diverse și flexibile, variind de la scanare în timp real și captare de date, până la accesarea datelor din arhivele digitale la cerere. Serviciile noastre au ca scop principal gestionare eficientă a documentelor, prin procese ușor și simplu de utilizat.
Pregătirea documentelor

Documentele tale sunt pregătite pentru scanare. Aceasta este cea mai intensă parte a procesului, deoarece trebuie să se acorde o atenție deosebită pentru a se asigura că toate documentele sunt lipsite de capse, agrafe, note post-it și pliuri.

Digitalizarea

Folosind echipamente de scanare de ultimă generație, putem digitaliza orice tip de document la rezoluția și formatul solicitate. Aceasta include (dar nu se limitează la) fișiere, certificate, manuscrise, reviste, ziare și desene tehnice.

Livrarea / Stocarea

Există o serie de opțiuni pentru livrarea datelor, inclusiv DVD, e-mail securizat sau SFTP. Alternativ, avem mai multe opțiuni de găzduire care vă permit să previzualizați, să descărcați, să imprimați și să modificați înregistrările dvs. din orice locație.

Beneficiile digitalizării

Scanarea și imagistica digitală reprezintă conversia documentelor fizice și a imaginilor de orice fel, în orice format, în echivalentele lor digitale. Reducerea cerințelor de spațiu fizic și o căutare și recuperare a documentelor mult mai rapidă sunt doar două dintre numeroasele avantaje ale digitalizării documentelor tale.

Alaturi de procesul de arhivare fizica, serviciul de digitizare a arhivei faciliteaza acesul clientilor la informatii in tipul cel mai scurt optimizind procesele de baza.