Despre noi

Misiunea socială

Memo Scan SRL derulează servicii de scanare și digitizare a documentelor aflate în arhivele instituțiilor, societăților comerciale, ONG-urilor și altor organisme.

Serviciile noastre de scanare vă convertesc fișierele din formatul copiat în date electronice utilizabile. Aceste date electronice utilizabile pot fi transferate într-o arhivă digitală cu capacitatea de recuperare ușoară online.

australia.jpg

Funcționăm ca întreprindere de Economie Socială

Întreprinderea socială a fost înființață în baza Legii 31/1990 – legea societăților comerciale, republicată cu modificările și completările ulterioare. Și funcționăm sub formă de  întreprindere socială după obținerea Atestatului de Întreprindere Socială Seria AB/A nr. 0052 din 22.10.2020.

Ne propunem crearea a 5 locuri de muncă pentru persoane fără venituri, șomeri sau persoane din grupuri vulnerabile din mediul rural pe care le vom califica la locu de muncă.

Întreprinderea se va implica în prelucrarea gratuită a cel puțin unei arhive aparținând unei organizații neguvernamentale sau instituții care nu au posibilitatea plății acestui serviciu: azil de bătrâni, grădiniță, ONG.

Echipa noastră de profesioniști are experiența necesară pentru a face față tuturor nevoilor proiectului tău. Te vom ajuta să îți automatizezi fluxul de lucru, rapid și cu un efort minim din partea ta.